fredag 22. mai 2015

Detektivbyrå nr.2

Vi snubla tilfeldigvis over Detektivbyrå nr.2 "Operasjon Mørkemann" i ein bokhandel for nokre veker sidan. Både vi og storebror falt heilt for boka, og no har vi fem av de i alt 7 bøkene som er skrive i serien. Det er Jørn Lier Horst som er forfatter - og han er heilt fantastisk når han overfører alle typiske krimvirkemiddel i bøkene! Dette er kvalitetslitteratur for (litt større) barn! Alle kapittler slutter i stilen "Hun snur seg sakte mot kameraten sin og gisper "Jeg vet hvem som har gjort det!" Dam dam daaaaa - også seier vi "Ja, ok - skal vi ta eit kapittel til?"
Og slik blir vi fort ferdig med bøkene for å seie det slik :) Akkurat no leser vi "Operasjon påskelilje". Det er mannen sin tur å lese i kveld, så eg setter meg saman av de for å få med meg slutten (sjølv om eg kanskje trur at eg veit kven tyven er;))

Storebror har med seg nok ein kamerat heim frå sfo i dag; det er alltid kjekt med besøk! Vi skal ha besøk de neste dagane også, så vi håper vi får rydda og vaska litt i dag slik at det er gjort. Tenk at det er helg allerede!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...