søndag 30. august 2015

Alexandra hotell

Dette er det siste sommarferie 2015-innlegget, for eit døgn i luksus på Alexandra Hotell i Loen var det siste vi gjorde!
Både eg og mannen har minner frå dette hotellet som barn, men mellom da og no har de pussa det opp ein heil del, og (viktigst av alt) fått eit heilt badeanlegg!
No verka det bassenget som var inne da vi var der på 90-talet mørkt og kjedelig! Men alt er jo relativt; for det var det bassenget som gjorde opplevelsen da så bra da! Men framleis er det bassengene som gjør at ungane våre storkosa seg - og hotellet står litt ut frå de andre hotellopplevelsane vi har hatt.
Storebror samanlikna det litt med Pers Hotell der de har badelandet Tropicana. Der var vi i påska, og det var også kjempeflott! Forskjellen er kanskje at på Alexandra er bading ein del av pakka, medan vi på Pers måtte betale oss inn på bading i tillegg til hotell. Men den detaljen får jo sjølvsagt ikkje ungane med seg.
Vi kom dit ganske tidleg, og var heldige å få rommet vårt med ein gong. Vi bada i to timar før vi år medbrakt mat på deilige solsenger i strålande sol og masse varme! Heilt fantastisk! Ingenting negativt om Gol, men utsikta rundt Alexandra slår Pers ein lang marsj!
"Dette er jo like bra som Mallorca?" sa eg til storebror. "Ja" sa han. Og Mallorca er himmelen for han, så dette er gode greier! Etter mat bada vi i to timar til før vi dusja (enda meir vatn ;)) og gjorde oss klare til middagsbuffet. Og hjelpes! Vi åt i halvanna time - så masse god mat! Slik såg dessertfatet mitt ut:
Storebror åt så masse at han var heilt kvalm og slapp etterpå! Det var heilt fint sidan vi gjekk rett i seng. Etter frukostbuffet (enda meir mat - mmmm!) bada vi i nye to timar før vi tørka opp i bilen i timesvis heim til Bergen. Hadde det ikkje  vore for at slike opphold er veldig dyre, hadde vi gjort det oftare! Men på ei anna side; når det er innimellom er det ekstra stas, og blir nytt i alle retningar! Det var i alle fall ein perfekt avslutning på ein deilig sommarferie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...