lørdag 29. august 2015

Utviksfjellet

Sidan vi reiste nesten direkte på ferietur til Danmark i sommar, kun få dagar etter at vi hadde satt på fråværsmelding på mailen og tatt med oss ekstraklær heim frå barnehage og skule, var det framleis mange dagar igjen av ferien vår når vi kom heim etter 15 dagar vekke.
Så vi vaska klær, og pakka bilen på nytt for å låne mamma og pappa si hytte på Utviksfjellet nokre dagar medan de var på austlandet. Været var meldt ok - så det var ingenting å stusse på! Ut på tur igjen!
Vi var her ei lita veke i fjor sommar også, les om det her. Da var det jo så varmt, og vi var i elva og bada kvar dag! I år hadde det vore litt meir regn, men vi tok oss nokre turar ned til elva og såg at den var ein del større en i fjor. Utanom lillesøster som fikk seg eit ufrivillig bad, holdt vi oss på land denne gongen. Men vatn er alltid gøy!
Vi var der i fire netter, og var heldige med varme og opplett kvar dag! Vi var masse ute, også såg vi film saman kvar dag. Berre det er jo stas! Ingenting å vaske, ingen rom å pusse opp!
Tre av oss gjekk tur opp til ei av de øverste hyttene for å sjekke ut utsikta, og sjå om det var modne multer eller blåbær lengre oppe. Ingen bær, men nydelig utsikt!
Vi gjorde litt yoga der oppe, eg og lillesøster. Så søt! Ho kaller det for "trening" også seier ho at det er viktig å trene for babyene sine. Kva no enn det betyr :) Her kjem eit lite bilderas frå dagane på fjellet utan andre folk nokon stader :)
Yoga
Teikne
Etter at ungane har sovna-spel og vin
Hårvask i elva - iskaldt!Takk for lånet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...