fredag 20. november 2015

Leikebursdag og teater

I ettermiddag skal lillesøster på sin første bursdagsfest på Leos Leikeland! Storebror har vore på noko av de, og no er det altså endelig hennes tur! Ho har vore heime nokon dagar med omgangssjuka, så det er nok av energi som trenger utløp i dag!
Bursdagsjenta til venstre, lillesøster til høgre.
I går fann vi fram ei gåve frå gåveeksa vi har i kjellaren, og valget falt på ein Doctor McStuffins kunstkoffert. "Det går fint, ho har sagt til meg at hon elskar Doctor McStuffins, Hello Kitty og Anna og Elsa!" Haha, her trur eg ho forveksla bursdagsbarnet med seg sjølv, men det går vel igjen ho mange :)
Venninna er 1.klassing, men lillesøster er ein sosial unge som har null problemer med å i utgangspunktet ikkje kjenne nokon andre enn bursdagsbarnet. Og er det ein arena der unger blir fort kjent, så er det vel ein stad der de kan leike!
Medan den yngste jenta flotter seg på leikeland står den eldste jenta i huset imot ønsket om å ligge på sofaen som eit slakt heile kvelden, og pynter seg for å ha ein liten kveld på byen med venninner. Ei av venninnene mine har flytta til Tromsø, men er i byn denne veka, og i kveld skal den gamle "trioen" møtast for student spesial: Teatergarasjenforestilling og påfølgande vin. Ikkje heilt humaniorastudenter, ikkje heilt kulturkjerringer, men ein stad midt i mellom. Det blir i alle fall ein kveld med påfyll på så mange vis!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...