fredag 15. januar 2016

Bilkø

Ein av realitetane ved å bu i ein stor by er at det er veldig mange andre som bur der også, og mange av de gjør akkurat som du. Går på fjellet når det er fint vær. Handler på ettermiddagen. Fyller bensin. Tar buss. Køyrer på jobb.
Vi er på veg på jobb - heile gjengen!
På veg til jobb er det godstemning sjølv om det er kø. Det er i alle fall det i min bil. Da får eg ekstra tid til å høyre på radio, og det er null stress. På veg heim er det litt verre. Det er ikkje alltid det er ille - det kan vere fint med aleinetid i bilen, men ein vil jo komme seg heim. Det vil de andre også. Likevel opplever eg at det er folkeskikk og ikkje minst er det fletting etter boka. Kjem det ein ambulanse er det som om vegen deler seg i to, og ambulansen kan køyre forbi oss i full fart. Vi sitter der alle saman. Vi vil jo det samme.

Stort sett går det fint. I dag var det kø på veg til jobb. Det var flott, god musikk på radioen og sidan eg trudde eg skulle vere sjuk i dag hadde eg ein roleg arbeidsdag foran meg. Eg jobba jo som ein hest i går! Det var kø heim igjen også. I dag har det snødd MASSE, og da blir det litt kaos. Men det faktum at det er fredag kan ingenting ødelegge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...