lørdag 16. januar 2016

Skøyter!

Det er laurdag! Det er sol! Og det er snø og is! Lets go!
Litt knall og fall!
Det har vore så kaldt de siste vekene at det er fleire vatn som er fryst på. I dag skal vi opp på Fløyen for å gå på skøyter på Skomakerdiket. Med snø og sol og berre lykke! Lunch, kakao og litt snop i sekken - dette blir ein bra dag! Seinare er det sjansar for at vi finner fram skiene, vi må jo berre utnytte at det er det perfekte vinterhelgværet i dag!
Skøytebileta er frå for to veker sidan da vi var på Slåtthaug kunstisbane. Her lånte lillesøster seg skøyter, men i dag skal ho få bruke nokon vi har liggande. På Slåtthaug var det første gongen ho prøvde seg på skøyter - og den ungen er eit naturtalent! Etter litt prøving susa ho avgårde, i rundt samme tempo som meg. Storebror var litt uheldig med sokker og ymse denne dagen, så han vart litt fortare ferdig enn oss andre. Vi var der saman med nokre venner, og hadde det kjempekjekt!
Full fart!
Mmmm - eg gler meg skikkelig til nok ein dag på skøyter i dag! Håper storebror er litt heldigare med sokk og skøyter i dag - vi skal i alle fall prøve å ta med skift - så vi kan vere på skøyter leeengee!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...