søndag 6. november 2016

Zendium

Gjennom buzzador fikk vi mulogheten til å prøve ut Zendium tannkrem. Med i pakken var 10 små tuber, som eg umiddelbart tok med på jobb og delte ut der. Det viste seg at nesten alle på kontoret alt bruker denne tannkremen, og vart glade for ei toalettvesketube!
Zendium har 7 ulike typar tannkrem til voksne, samt ein til barn opp til fem år, og ein til 5+. Vi har prøvd Classic. Utanom egenskaper ved tannkremen som du finner ved å google den er den forskjellig frå andre tannkremer fordi den ikkje er tilsatt skumdannere. Dette er nok ein vanesak, men det virkar litt rart de første gongane ein pussar og det ikkje skummar.
Dessverre likte verken eg eller mannen denne tannkremen. Mannen synas den hadde ein ubehagelig ettersmak, medan eg fikk isningar i alle tennene mens eg pussar. Vi skal nok klare å bruke opp tuben, men det ser ikkje ut som om vi kjem til å kjøpe ny når den er tom.
Også viste det seg at vi alt er Zendium-brukar. Eller i alle fall ungane. Særleg storebror er litt var for sterke smaker, og denne er midt i blinken for han (vi har i alle fall kjøpt den fleire gongar, og han klager ikkje.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...