tirsdag 14. februar 2017

Miniferie

No i februar fylte mannen 36 år, og eg gjekk lenge å lurte på om eg skulle gje han ein av to ting: middag og teater saman med meg eller penger til ny TV. Eg gjekk for hemmelig alternativ 3: miniferie.
Dette gjorde vi i fjor også. Tok oss ei natt på hotell i eigen by berre fordi det var bursdagsbarn i huset. Her slepper vi jo å hente inn barnevakt - alle skal vere med! Og for nokon glade ansikt på laurdags morgon da eg fortalte at vi skulle sove på hotell til søndag! Det er deilig å pakke til berre ei overnatting. Tannbørste, bøker og noko å sove i - vi er klare!
Vi var på rommet frå kl.16:30 med god tid til å drikke kaffe i hotellsenga, dusje og ligge i hotelldyner og sjå reprise av Norske Talenter i barneTVtid. Men kvar vår snopepose. Luksus!
Rommet var slik at vi kunne sjå TV etter at ungane hadde sova, så vi unngjekk den kjedelige delen av hotelliv med unger - mørkt kl.21. Vi sov godt heile natta, åt lang og nydleg frukost i over ein time, og drakk på ny kaffe i senga.
Dette var skikkelig miniferie for oss! Åh, som vi trengte det! Vekk frå hus og heim - meir skal ikkje til! Eg gler meg alt til neste ferie!

2 kommentarer:

  1. høyrest nydeleg ut! hvilke hotell i bergen anbefalar du til slikt? altså med barn..?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei! Vi var på Edvard Grieg som ligger like ved Flesland - altså langt unna byn! Men som eg skriver er rommene geniale med romdeler i midten slik at det nesten kjennes som to rom :)

      Slett

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...