lørdag 25. mars 2017

Bursdagsforbredelser

I dag skal vi tråle butikkane etter det vi trenger til bursdagsfesten vi skal ha for storebror neste veke. Han skal ha kinobursdag og har invitert heile klassen og nokon venner som ikkje går i samme klasse som han. Vi blir rundt 25 gjestar - så her må vi ha masse snop!

Han snusar litt på preteen-tilværelsen; og i år (i motsetning til tidlegare) vil han gjøre noko som ingen andre har gjort før. Han skal servere grandis i stadenfor pølser med brød. Og han skal vise film med prosjektor på lerret i eit lokale som vi er så heldige å ha tilgang til. Vi skal ha popkorn i mengder, og ikkje minst snopeposar som blir delt ut før kinoen begynner. Han har også laga kinobilletter med stolnummer til alle! For første gong blir det ikkje stor og tidkrevande kake, men brownies i muffinsformer. Eg må seie meg svært fornøyd med utviklinga og gler meg til å sjå film saman med den fine gjengen!
"Sprekk ballongen"
Det er heller ikkje gøy å gje leikar lenger. No ønskjer ungane seg penger som de kan spare til noko. Her har storebror knøta 100-lappen inn i ein ballong som han gav i gåve for nokon veker sidan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...