søndag 26. mars 2017

Sommarferieplanar

I år skal vi prøve noko heilt nytt! Vi har avtalt husbytte med ein familie i Paris! Dette er igjennom ei velrenommert husbyttenettside som vi har fått anbefalt. Eg lagde i vinter ei annonse som vi la ut. Akkurat den familien vi no skal bytte med var det vi som tok kontakt med. Ellers har vi blitt kontakta av nesten 15 andre familier frå Tyskland, Sveits, USA, Østerrike og Italia, men sidan vi har ferie i juli, og de fleste andre i august, var det litt vanskelig å finne nokon som kunne bytte akkurat samtidig med oss. Men -
Lager boligannonse til sommarferiegjestar!
I heile to veker har vi eit heilt hus i Paris, kun 20 minutter unna Notre-Dame, kun for oss sjølve! Vi har hage, tre soverom og finfint kjøkken - og tre kattar! Samtidig er de som vanlegvis bur der heime hos oss og tar vare på Puste for oss. Genialt! Vi gler oss kjempemasse og snakkar om det nesten kvar dag! Paris - here we come! (snart)

2 kommentarer:

  1. Stas!! Har tenkt mye på å gjøre noe slikt, men kjenner ingen som har gjort det, så vet ikke helt hvilke sider som er best. Hvilken anbefaler dere?

    SvarSlett
  2. Hei Hanne! Send meg ein mail på pepperkakefjellet@gmail.com, så sender eg deg utfyllande informasjon :)

    SvarSlett

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...