tirsdag 4. april 2017

Bursdagsfest for 9-åringen

 På fredag køyrte vi på med to- og ein halv time bursdagsfest med pizza, popkorn og film!
 Det vart dekt opp til ein haug med gjester, og vi (i alle fall eg) var litt glad da tre meldte avbud like før! Det var nok av gjestar! Det er alltid så fint å henge med gjengen til storebror, klassen er så gode med kvarandre; det er masse latter og vitsar - og alle er med! De har hatt ein god lærar som har jobba med relasjonar frå dag ein; og det ser vi godt no! Storebror er ein liten artigper som haustar mykje latter, det var morsomt å sjå kva "rolle" han har i gjengen!
 Etter pizza var det browniesmuffins til alle - her satte de til livs 30 muffins - før alle rydda opp og på vegen ut av kjøkkenet tok med seg ein kopp med popkorn og ein snopepose til filmen. Filmen vi hadde kjøpt inn var "Kugo og det magiske instrumentet" som alle likte veldig godt utanom ein - som synas den var så skummel at han ikkje kunne vere i salen lenger. Vi hadde filmen på lerret med prosjektor, blendegardiner og høg lyd - så han ville ikkje vere der! Eg og han rydda og vaska etter maten i stadenfor, men eg trur han var glad da filmen var over!

 Vi hadde rekna med at filmen varte lenger enn den gjorde, så på slutten satt vi der med 30 minutter igjen og ei barnegruppe med masse innestengt energi som berre eskalerte! Vi satte på musikk på det eine rommet, og fikk de til å blåse opp ballongar som eg festa på eine foten med tråd. Det var om å gjøre å sprekke ballongane, og å unngå å få sin eigen sprekt. Da hadde vi plutselig fleire aktiviteter på gang; og før vi rakk å snu oss var selskapet over og gjestane vart henta.

Burdagsbarnet var så fornøyd og sa at det var den beste bursdagsfesten nokon sinne - så da er vi happy alle mann!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...