fredag 3. november 2017

Halloweenfest

I fjor hadde vi ikkje Halloween-fest, og det er kanskje derfor det var ekstra stas i år!
Ferdig kransekakedeig og skolda mandler.
Vi har kjøpestopp i haust, men det vart kjøpt inn litt forbruksartikler som klistermerker, spindelvev, servietter. Her er døra inn til soverommet vårt. Enkelt og stilig

I år satte vi opp spindelvev i trappa og nede i hallen. Tidlegare har vi hatt det i stua. Masse gøy for veldig liten penge!
Klassikerne som spøkelser (marshmallows), stive rottehaler (saltstenger), mumier (pølser rulla med pizzadeig) og rottehakkpizza (grandis) var sjølvsagt med.

Nytt av året var faktisk smågodt. Det har vi ikkje hatt før. Storebror kalte de for urter, og de forsvant fort!
Vi hadde invitert tre andre familier og alle hadde med seg noko til festen. Her deilige cupcakes, og under ei stilig gravplasskake.
Med åtte unger i hus og tilhøyrande voksne var vi litt usikre på korleis Toulouse ville ta det. Puste kunne styre sin begeistring for mange folk, men han her sovna på gulvet ein times tid før gjestane kom. Etterkvart bevegde han seg opp i ein stol. Og der låg han og sov under heile besøket, og fleire timar etterpå.
Nokon hadde tydlegvis prøvd å leike litt med han utan mykje hell. Det var mange som vart bortom og kosa med han, så han hadde det nok som plommen i egget.
Etter at gjestane hadde takka for seg vart ungane sittande på kvart sitt rom resten av dagen - da var de godt utherja! Eg tok  meg ein muffins heilt aleine - den beste av de alle etter ein veldig kjekk dag:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...