tirsdag 26. februar 2013

Første fjelltur i 2013

Hadde vi faktisk i tidleg i januar! Vi tok med oss våre svenske venner på ein barnevennleg tur opp på eit lokalt "fjell" - eller topp som vi ville ha kalla det - vi med voksne bein. I Sverige er det hvist kun de mest interesserte som tar med seg unger på fjellet, det er rart for oss innbarka nordmenn å tenkje på!
I alle fall når sola steiker frå skyfri himmel og ein har utsikt over store deler av Bergen kommune og nabokommunane i vest når vi har nådd toppen! Dette er fantastisk! No er det vinterferie for mange - ikkje for oss - men i ettermiddag lurer eg på om vi må ta ein tur ut den lille timen mellom middag og Fantorangen for å grave vekk litt haust og vinter slik at våren kan komme fram i blomsterbedene. Eg har nokre godt voksne kollegaer som seier at dette er tida for det!

2 kommentarer:

  1. Hm, jeg er ikke helt klar for å grave i hagen kjenner jeg - når jeg tenker meg om har jeg vel strengt talt aldri vært helt klar for det. Ikke slik å forstå at jeg ikke liker å jobbe i hagen, det gjør jeg faktisk. Men jeg får det rett og slett ikke til. Jeg er av de som må starte på nytt hver vår, jeg er faktisk ikke noe flinkere med planter utendørs enn innendørs og jeg har en mistanke om at duftranker trives svært dårlig ute...

    Vi har ikke tatt årets første fjelltur enda men vi har hatt et par skogsturer og det var fint det også. Så får fjellet komme når det blir litt tørrere på stiene, litt for utfordrende å gå der enda.

    SvarSlett
  2. Det viste seg at det var heilt genialt å skrape i beddene så tidleg. Bakken var frossen mens alt som låg vissent på toppen var laust og ganske enkelt å få med seg utan å ta med masse mold også.

    Eg er heilt enig med fjellturane! Vi gler oss til våen har smelta og vi kan gå på skikkelige fjell!!:D

    SvarSlett

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...