tirsdag 5. mai 2015

Yogaaahhhhh!

De siste onsdagane har eg hatt stor glede (og smerte) av å gå opp trappene til Sandvikspilen, og vere med på yoga på toppen. Heilt fantastisk! I dag er det varmt og fint vær, men eg må bytte ut yoga med møte i samarbeidsutvalet i barnehagen. Eg er ikkje happy!
Men da eg starta arbeidsdagen i byn med å gå opp de 150 trinna frå garasjeanlegget og opp til gata kjente eg at beina sikkert synas at det er ok å slurpe kaffi sittande på ein liten barnehagestol i kveld istadenfor å gå opp 801 steintrappetrinn i varierande høgde. I går kombinerte eg joggetur på 5 km med påfølgande 30 minutter yoga - i alt ein time som tok innersvingen på det meste eg hadde av musklar i beina. Sikkert på sin plass med restitusjon i dag.
Frå yogatrening på y-yoga i byn.
Etter tips frå denne fine bloggen er eg med på 30 Days of Yoga og er på dag 22! Eg har gjort yoga foran nettbrett eller mobil kvar dag med kun ein dag med "pause" - sist onsdag da eg var på Stoltzenyoga og ikkje rakk ein til yogatrening etter at eg var komt heim. Men poenget er jo å gjøre yoga kvar dag i 30 dagar, så det går fint ann å supplementere med anna yogatrening også. Eg er heilt hekta! Om du ikkje har prøvd denne før - PRØV DET! Det er nydleg og bra!

1 kommentar:

  1. Å, nå får jeg fryktelig lyst til å prøve! Men kanskje målet mitt skal være 30 dager yoga på 40 dager, eller noe sånt ;) Tror jammen jeg skal rulle ut min hittil ubrukte yogamatte når lille har lagt seg i kveld.

    SvarSlett

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...