torsdag 29. juni 2017

Bursdagsfest for snart 7-åringen vår

Lillesøster som fyller 7 år i Paris i sommar har feira bursdagen sin saman med heile klassen!
Den eine bestevenninna hennes har bursdag dagen etter lillesøster i juli, så de to jentene feira saman. Vi gjorde det superenkelt og inviterte til bursdagesfest på Leos Leikeland!
Der hadde vi booka Diskorommet til alle 19 gjestane! De fikk popcorn, pølser i brød, saft, kake og is. Det heile tok ganske så lang tid, og alle var superutolmodige og ville eigentlig berre ut og leike! Noko eg skjønnar så godt!
Etter 45 minutter innestengt i eit lite rom kunne vi endelig sleppe de ut! Åh som de kosa seg! Mammaene og pappaene kunne spasere rund med ei kaffekopp i handa og prate i godt over ein time. Det var jo litt hektisk med matservering - men alt i alt har eg vel aldri vore meir avslappa etter ein bursdag enn eg var denne dagen. Men det kosta jo. Svindyrt! Sjølv om vi delte på rekninga. Oh, well. Av og til er det berre å hive litt penger på problemene, også sitter lillesøster og heile klassen igjen med gode minner! Eg spurte dagen etter bursdagen om de hadde snakka om festen på skulen? Ja, sa lillesøster. I hele dag! Da er det jo absolutt verdt det!
Ein anna ting som var fint med å feire her var at det ikkje vart tid til å pakke opp gåvene. Nokon av gjestane synas det var dumt, det er jo gøy å sjå at akkurat din gåve blir åpna! Men de aller fleste spurte ikkje om det. Og for lillesøster var det fint å sitte i fred og ro heime i sofaen og åpne ein etter ein med god tid. Det var fint for oss også- for da rakk vi faktisk å sjå kva ho fikk av kven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...