mandag 2. juni 2014

Nok ei full veke

Prioriteringer - det er alltid tid til å sjå på at ungane blåser såpebobler!
Eg har snakka om de før, de vekene der ein føler at måndags morgon er "start" også er det null stopp før helga, eller kanskje over helga. Denne gongen gjekk startsskotet i går med jobb på ein søndag. Før og etter jobb skrapa vi husvegg - her skal det malast!

Denne veka er det to eksamener på mannen, første dag i ny jobb i dag, og sjølvsagt ein velfortjent fest på fredag! Eg har dager fulle av møter, tre treningsøkter innimellom der mannen er heime, og Festspillførestilling på tysdag. Torsdag er det førskuledag med storebror, etterfulgt av vårt første foreldremøte i skulesamanheng. Laurdag er det ny Festspillforestilling - denne gongen med mannen - det er stas! Og innimellom der må vi skrape huset, og male det med to strøk. For på søndag forsvinner stillaset - og det er stillaset som er grunnen til at vi bestemte oss for å male i tillegg til alt det andre.

Ja, også var det desse to ungane våre da. Heldigvis leikar de godt saman slik at vi får gjort ting. Litt barnevakt er det denne veka også, det har vi kanskje 4 gonger i året, så det er alltid ok.

Vi er alt i gang - og vi susar vidare!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...