onsdag 3. juni 2015

Puste sin 3-vekersutfordring

I april fikk vi tilsendt ein liiiten pose med kattemat som Puste skulle få prøve. Saman med lillesøster snekra vi saman eit innlegg på størrelse med posen vi fikk; les den her. Men så var vi så heldige at vi fikk vere med på ei 3-vekersutfordring der Puste skulle spise Purina ONE i tre veker, og vi fikk tilsendt fleire posar med kattemat! Kjempestas; og sidan Puste nesten var tom for maten ho vanlegvis spiser rett før vi fikk kattemat i posten har ho no spist Purina ONE i snart to veker.
Kooor er pusen?
Liker ho framleis maten? Åja, det gjør ho! Ser vi nokon forskjell på ho no som ho spiser noko anna? Nei, det gjør vi ikkje. Vanlegvis får ho Royal Canin, enten den som er for seniorar, eller den som er for utekattar. Det er dyr kattemat, men vi trur det er betre for ho, også bæsjer ho halve mengden i forhold til det ho gjør med til dømes Friskies.
Titt titt!
Så vidt oss bekjent (ho går stort sett på do ute, så vi har ikkje heilt oversikt) går alt i den samme tralten som før. Ho er happy. Vi er happy.
Trøtt på hyttetur
Bileta er frå nokre veker tilbake da storebror lagde hytte over pianokrakken vår. Puste flytta umiddelbart inn, så vi lot hytta stå nokre dagar. Ho var der inni nesten heile tida! Vi tok oss ein tur på dyrebutikken for å sjå på eigne sovehuler for katter, men rygga fort ut igjen - prisane er jo heilt bak mål!
Og ein skikkelig kattevask!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...