torsdag 25. mai 2017

Ulriken opp

Laurdag 6.mai var vi med på motbakkeløpet Ulriken Opp. Vi hadde deltakarskjorter, nummer på brystet, og på toppen venta det mat og drikke - og finfin medalje til de under 15 år! Men eigentlig - det var berre ein tur opp på Ulriken for oss. Men stas likevel med ein litt anna fjelltur!
Tandem Paragliding til venstre, Ulriken i midten og mange turgåarar til høgre.
Vi bruke rundt ein time opp. Lillesøster var først. Her sitter ho ved mål og venter på at storebror skal komme opp og motta medalje han også!
Vi satte oss ut med finfin utsikt over byen! Det var kjempevarmt denne dagen, og vi hadde heile vegen opp vore litt oppgitte over at vi kledde så masse på oss. Men her framme på kanten blåste det friskt, og da var det godt med lange bukser og ei vindtett jakke! Vi satt her og åt lunch før vi flytta oss litt lenger inn der det ikkje blåste.
Utsikt mot Brann Stadion og Nordåsvannet. Minde og Bønes.

Vi tok oss god tid på toppen. På veg ned gjekk vi slik at vi kunne sjå konkurranseklassen som starta kl.13:30. Da vi kom ned til Montana traff vi på de som hadde starta heilt nede ved Store Lungegårdsvann - snakk om svett gjeng! Lillesøster var så varm på veg ned at ho sa "det kjennes som om jeg blir stekt i en stekepanne!" Det var godt å komme heim og slenge på seg litt mindre klær!
Go'termosen er alltid med!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...