mandag 30. september 2013

Klar - ferdig - GÅ!

Ei lita bille skapar stor jubel når den vel å besøke oss på verandaen!
Enkelte veker føler eg at vi er med på eit løp - ein test i planlegging satt i aksjon - frå klokka ringer kl.07:00 på måndags morgon. Dette er eg veldig klar over på søndags kveld, og kjenner at eg må puste litt med magen, og samtidig tenkje kor heldige vi er som har så mykje å gjøre; det gjør jo dagene og vekene våre veldig innholdsrike!
Storebror har sjølvsagt forstørrelsesglass med lys slik at vi verkleg kan studere den nye kameraten!
Denne veka har mannen skuleveke. Det betyr at han er vekke 2 timar lenger kvar dag, og da blir det mindre tid til det vi må ha gjort iløpet av veka. I tillegg må han ha ein lang dag på skulen på torsdag og eg må på jobb heile fredags ettermiddag og kveld - så da er det ikkje mange dagane igjen til det som også bør prioriterast. Som blandt anna min egotrening to kveldar (viktig!), mann og barns fotballtrening (viktig!) og vekeshandling (viktig!). Kjensla av å følgje ein forhåndsopplagt timeplan blir forsterka denne veka med tette møter og fleire arrangement både i og etter arbeidstid.
Forstørrelsesglass er kjekt for voksne også!
Vi har hatt ei finfin helg og vi er klare for veka! Startskotet gjekk for mange timar sidan, og fleire av punktene på timeplanen er alt unnagjort; klapp-på-skulderen!
Takk for besøket!
Vi er utkvilte, det er sol ute, og snart er det ein time med fri på Sats medan ungane og mannen ser barneTV og spiser kveldmat - veka er i gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...