tirsdag 21. juli 2015

Heime!

I dag kom vi heim til Bergen, og har brukt dagen her på å rydde ut frå bilen. Heldigvis prioriterte vi å rydde huset før vi reiste, så alt var på stell; i alle fall før vi kom inn dørene :)

Nokre små glimt frå ferien med mobilbileter som får ligge her til eg får høve til å jobbe med fotoapparatbileta.
 Vi hadde bestilt lugar med havutsikt begge vegar. Båtane mellom Bergen og Hirtshals er nye og fine, og det er litt luksus med vindauge! Vi hadde utsikt inn mot kysten begge vegar. Gode senger hadde de også! Usmakleg dyrt, men roleg og fint!
 Vi køyrte direkte frå Hirtshals til Billund der vi hadde leigd hytte på Legoland din campingplass. Vi hadde to dagar i Legoland i mykje isklald vind og regn. Det positive er at det var veldig lite kø på karusellane, så vi fikk gjøre alt så mange gongar vi ville!
 Lilesøster kunne ikkje ta de to største berg- og dalbanene, så vi to gjorde andre ting saman innimellom. Stilige legobygg var det over alt!!
 Etter Billund reiste vi sørover til Flovt Strand der vi hadde leigd eit fantastisk feriehus for ei veke! Her nyter vi kvitvin og solnedgang frå terassen.
 Vi køyrte til Tyskland på grenseshopping ein dag.
 Eg og mannen er enige om at denne turen har det vore mest shopping ever! Men vi har kjøpt mykje bra da!
 Lillesøster var uheldig og fikk ei stor flis i foten som ho nekta å la oss ta ut! Vi ringte til legen, men de hadde stengt for dagen. Neste dag var ho skikkelig hoven, men først å ettermiddag fikk vi tatt den ut. Stae, stae unge!
 Til slutt hadde vi to netter på hotell i Ålborg. Vi åt herleg amerikansk middag på restaurant oppkalla etter eit av mine favorittTVshow of all times! Happy days!
 På måndag sjekka vi ut og køyrte 40 minutter austover til Løkken og stranda der. Ungane bada i bølgene, nydleg!

 Båten gjekk frå Hirtshals kl.19.30, og vi hadde tid til å sjå oss litt rundt før vi måtte sjekke inn. Hirtshals er ein roleg og sjarmerande by, og vi nøyt solstrålane sidan vi viste at heime var det regn.
 Vi sov som steinar på båten i natt, og etter frukostbuffet var vi heldige å få eit bord ved vindauget framme i båten. ReiseJuniorAlias er flott på tur!
 Vi var framme i regnfulle Bergen kl.12.30.
 Eg tømte veska mi - er det rart at eg ikkje fann noko oppi der på slutten? ?
Og som det hadde regna her da! Regnmålaren vår var full! Og ripsbæra var ikkje ein gong begynt å rødme...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...