lørdag 1. oktober 2016

Ubetalt jobb


I dag forlater eg mann og barn for å jobbe på eit arrangement. Det er 90% lystbetont, men jobb er framleis jobb. Ikkje det at eg skal klage, for det er jobb heime også - berre at der er den ubetalt!

Vi har store planar for hausten, og før de planane kan bli satt i gang må det ryddast. Vi har alt brukt mange kveldar og dagar på å rydde, og no er det hovedsakleg mannen sine ting igjen. Han har oppdaga at han er ein skrotnisse, noko som kom som eit sjokk på han, men som ikkje fult som eit sjokk for meg. Men no som han er i ryddemodus håpar eg at han prøver ut smertegrensa for kva som kan forsvinne. Eg er glad i å kvitte meg med ting - men de siste vekene har til og med eg kasta ting som ein gong hadde stor verdi for meg. Vi forandrar oss, og det er ikkje noko grunn til å holde fast på fysiske ting som ein gong hadde betydning.

Er det ikkje blitt brukt de siste to åra, og klarer du ikkje å komme opp med MINST tre situasjoner du trenger det de neste to - da skal det ut av huset!
Mannen er nok glad eg er vekke i dag for å seie det slik... :)
Ungane slepp å kaste, det gjorde eg for nokon veker sidan, og lillesøster har kun spurt etter ein ting. "Barbiebilen din seier du? Neeeeiiii, den har eg ikkje sett."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...