søndag 21. mai 2017

Bestvenner

Trioen frå barnehagen hadde reunion 28.april og den gode stemninga var det med det samme! Det var nesten eit år sidan de hadde leika saman alle tre - men det betydde ingenting! Nokon tenner var blitt bytta ut, de hadde klipt av ein heil del hår og de hadde vokst nokon cm - men ellers - de samme gode jentene!
Mammaene og pappaene er nesten like gode venner (men med mindre knising), så det var ein kjempehyggleg dag for alle (utanom storebror). Ein mamma hadde funnet eit "Best Friends Forever"-smykke med tre deler som til saman utgjør eit hjarte. No har alle tre jentene kvar sin del! Så fint!
Den eine av de tre har diabetes, og de andre hadde tydlegvis ikkje gløymt korleis de målar seg sjølve for blodsukkernivå. Det er så artig å sjå på! Framtidige leger heile gjengen! For ein gjeng! *hjerte *hjerte

4 kommentarer:

 1. Pst! Eg hugsar du skreiv om eit hotell dykk ferierte på i Bergen som bursdagsgåve; kva heit det? Og kan det anbefalast for barnefamiliar? (eller vet du andre hotell i Bergen vi burde prøve da?)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Vi sov på Scandic Edvard Grieg. Det har store og gode familierom og fantastisk frukost! Men det ligger ved Flesland, altså eit godt stykke unna byn. Skal de utforske byen er det best med eit av de mange hotellene i sentrum med gåavstand til alt. Så lenge du held deg til de store kjedene kjem du langt med tanke på komfort! :)

   Slett
 2. Takk for svar! Frukost er sørs viktig for oss (meg..), så det noterast��

  SvarSlett

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...