onsdag 13. august 2014

Middagsplaner for første skuledag

Bra mat for ein førsteklassing! McDonalds derimot...
Måndag 18.august er det første skuledag for alle i Bergen kommune. Vi er ein av de stolte familiane som no skal inn denne, enn så lenge, ukjente verden - og vi GLER OSS! Middagen for første skuledag skal skuleguten sjølv få bestemme! Da vi skreiv handleliste i går foregikk denne samtalen mellom meg/mannen og storebror:

Voksen: Sidan det er første skuledag så skal du få bestemme kva vi skal spise til middag på måndag. Hvis du vil spise middag på restaurant, så kan vi gjøre det. Eller spise her heime.

Storebror: Hmm, la meg tenkje..... JA! Eg vil spise middag på McDonalds!

Voksen: Ok. Kvifor valgte du det?

Storebror: Fordi der får eg brus!

Voksen: Om det er brusen som lokkar, så kan vi jo kjøpe ei flaske brus som vi kan drikke til middagen her heime.

Storebror: Ja, men det er ikkje berre brusen. Det er sikkert kø der, og da må de stå i kø for å bestille. Da kan eg og lillesøster leike på leikerommet medan de ordner maten.

Voksen: Du vil spise på McDonalds fordi da får du brus, også får du leike på leikerommet?

Storebror: Ja. Også er det køa da. Der de skal stå.

Voksen: ok....?

Storebror: Også får eg ballong der!Ja, så da blir det McDonalds-middag på oss første skuledag. Fordi der er det brus, leikerom og ballong. Også får heller maten vere som den er.

2 kommentarer:

  1. Haha, ja det er rart at barn er så fasinert over McDonalds. Jeg var jo og det da jeg var liten, men nå hater jeg det..

    SvarSlett
  2. Eg er framleis fascinert over at det var McDonalds han tenkte på når vi sa "restaurant" :) Heldigvis så er det ingen av oss som hater det, men eg kan tenkje meg ein del betre middagar for denne dagen ;)

    SvarSlett

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...