søndag 17. april 2016

Kattemasker

Ikkje like ofte som før, men dog, har eg liggande kreative prosjekter til ein dag det det er behov for noko å gjøre. Det går måneder mellom desse dagane, ungane finner stort sett på noko, men nokre dagar er eit nytt kreativt prosjekt det som kan forandre dagen frå dårleg til god. Det fungerer av og til som ein døropner til eit kreativt sinn der det etter fullført prosjekt absolutt ikkje er noko problem å leike vidare med noko anna. Gjerne saman begge to. Og det er gull verdt!
Lenge har eg hatt liggande to kattemasker i hard papp. I påska fant vi de fram så ungane fikk male kvar sin. Dette var supergodt materiale å male på, og vi kunne bruke vannfarger utan at fargane vart blasse eller at vi opplevde at malinga ikkje festa seg på underlaget.
Etter endt kattemaskemaling gjekk ungane over til anna maling og stempling med desse skumgummibokstavane som eg også hadde liggande.
Lillesøsterpus
Ferdige masker! De vart så fine og fargerike begge to! Storebror kom som katt inn i stua for å vise meg og Puste den ferdiglaga maska, og Puste fikk heilt karasjokk! Ho hoppa opp og stilte seg i forvarsposisjon - KVA VAR DETTE?! Storebror lagde litt freselydar da han kom, og ho kjente han rett og slett ikkje igjen! Seinare på dagen ville storebror ta bilete saman med Puste, og du kan jo sjå at ho ikkje er heilt watra enda. Hahaha, vi skal ikkje vurdere å få nokon fleire kattar i hus i alle fall! Djiz....
Ekte pus og storebrorpus

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...